Uudet kotisivut

Puuttuuko yritykseltäsi vielä digitaalinen läsnäolo kokonaan, vai ovatko nykyiset kotisivusi päivitetty viimeksi vuosituhannen alussa? Uupuuko itseltäsi aika ja osaaminen uusien nettisivujen rakentamiseen, vai haluatko vain jättää niiden toteutuksen suosiolla ammattilaisen vastuulle?

Jos yritystäsi ei löydy verkosta, ei sitä ole nykyaikana olemassa. Vai koska viimeksi itse kaivoit vuoden -96 puhelinluettelon esiin etsiäksesi rakentajaa sille vuosia projektina olleelle kuistille? Potentiaaliset asiakkaasi etsivät alasi toimijoita todennäköisesti ensimmäisenä Googlesta ja sosiaalisesta mediasta. Kuinka saisit heitä helpoiten informoitua oman yrityksesi palveluista tai tuotteista?

Nettisivujen toteutus
Hinta alkaen 390€
+ alv. 24%

Hintaesimerkki 1-2 sivusta koostuvalle kotisivulle. Ota yhteyttä saadaksesi tarkan tarjouksen juuri sinulle sopivasta kotisivupaketista!

Nettisivut yritykselle riskittä ja ilman piilokuluja

Meiltä saat nettisivut yritykselle nopeasti ja vaivattomasti – ilman jälkikäteen paljastuvia piilokuluja ja sitoumuksia. Sinun on myös tarjouspyynnön yhteydessä mahdollista halutessasi pyytää meiltä ennakkoon pikainen, alustava suunnitelma nettisivujesi tulevasta ulkoasusta, ennen kuin joudut sitoutumaan mihinkään. Saat siis jo etukäteen suuntaa-antavan käsityksen suunnittelutyylistämme.

Me Varpusoftilla panostamme aina parhaamme mukaan asiakastyytyväisyyteen ja haluamme, että saat juuri omia tarpeitasi palvelevat sivut – tietysti myös varustettuna niillä ominaisuuksilla, jotka haluat (esimerkiksi galleria, sosiaalisen median painikkeet, yhteydenottolomake yms.). Projektisi saa meillä aina ykkösprioriteetin; ei siis kuukausien odottelua projektin valmistumiseksi!

Eikö pelkästään uudet nettisivut vielä riitä? Saat meiltä myös myös verkkokauppatoteutuksen ja logosuunnittelun.

Nettisivujen toteutus
Hinta alkaen 390€
+ alv. 24%

Hintaesimerkki 1-2 sivusta koostuvalle kotisivulle. Ota yhteyttä saadaksesi tarkan tarjouksen juuri sinulle sopivasta kotisivupaketista!

Koska haluamme myös sinun yrityksellesi pelkkää menestystä, tarjoamamme palvelupaketit joustavat tarpeesi mukaan. Kysy lisätietoja muista palveluistamme!

Koska haluamme myös sinun yrityksellesi pelkkää menestystä, tarjoamamme palvelupaketit joustavat tarpeesi mukaan. Halutessasi voimme hoitaa puolestasi esimerkiksi myös sosiaalisen median sivujen luomisen tai Google My Business -palvelun ottamisen käyttöön. Kysy lisätietoja muista palveluistamme!

Lähetä tarjouspyyntö!