Oma verkkokauppa

Poltteleeko takaraivossa ajatus ja haave oman verkkokaupan avaamisesta, mutta valmispalvelujen kalliit ja jatkuvat kuukausimaksut eivät houkuttele? Vai olisiko jo olemassaolevalla yritykselläsi tarvetta viimeinkin laajentaa asiakaskuntaansa viemällä palvelunsa ja tuotteensa myös verkkoon?

Kohtuuhintainen verkkokauppatoteutus ilman jatkuvia kuukausimaksuja – kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta? Ja saiko sinne vielä suomalaiset maksupainikkeetkin?

Verkkokaupparatkaisu
Hinta alkaen 490€
+ alv. 24%

Hintaesimerkki 10 tuotteesta koostuvalle verkkokaupalle. Ota yhteyttä saadaksesi tarkan tarjouksen juuri sinulle sopivasta verkkokauppakokonaisuudesta!

Oma verkkokauppa on helppo tapa laajentaa nettiin

Toteutamme helppokäyttöiset, kuukausimaksuttomat* verkkokaupat niin pieniin kuin vähän suurempiinkin tarpeisiin. Tuotevalikoimasi voi olla kokonaan digitaalinen (musiikki, e-kirjat, videotallenteet yms.) tai fyysinen – käyttämämme WooCommerce-verkkokauppapohja taipuu jokaiseen tarpeeseen.

Saat verkkokauppaasi käyttöön haluamasi maksutavat, esimerkiksi suomalaiset verkkomaksupainikkeet, tilisiirron tai PayPalin.

* Sinun on toki huolehdittava oman webhotellisi ja domainisi vuosi- tai kuukausimaksujen hoitamisesta, jos haluat verkkokauppasi olevan netissä.

Tarvitsetko sittenkin jotain muuta? Saat meiltä myös myös nettisivujen toteutuksen ja logosuunnittelun.

Verkkokauppa-
ratkaisu
Hinta alkaen 490€
+ alv. 24%

Hintaesimerkki 10 tuotteesta koostuvalle verkkokaupalle. Ota yhteyttä saadaksesi tarkan tarjouksen juuri sinulle sopivasta verkkokauppakokonaisuudesta!

Koska haluamme myös sinun yrityksellesi pelkkää menestystä, tarjoamamme palvelupaketit joustavat tarpeesi mukaan. Kysy lisätietoja muista palveluistamme!

Koska haluamme myös sinun yrityksellesi pelkkää menestystä, tarjoamamme palvelupaketit joustavat tarpeesi mukaan. Halutessasi voimme hoitaa puolestasi esimerkiksi myös sosiaalisen median sivujen luomisen tai Google My Business -palvelun ottamisen käyttöön. Kysy lisätietoja muista palveluistamme!

Lähetä tarjouspyyntö!